Правоохоронці викривали «металістів»

Червень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

З 1 по 15 червня на території Кіровоградщини працівники органів внутрішніх справ області провели оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Метал». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Правоохоронці вжили низку заходів, спрямованих на виявлення незаконних пунктів прийому металобрухту та притягнення осіб, які здійснюють таку діяльність, до відповідальності.
Так, у місті Мала Виска під час проведення санкціонованого огляду домоволодіння 40-річного місцевого жителя працівники міліції виявили та вилучили понад 4 тони 600 кілограмів металобрухту.
А, провівши огляд за згодою власника, на території домоволодіння 47-річного жителя одного із населених пунктів Голованівського району правоохоронці виявили та вилучили близько 400 кілограмів брухту чорних металів.
Загалом за фактами порушення законодавства, що регулює здійснення операцій з металобрухтом (ст. 164-10 КУпАП), працівники міліції склали 10 адміністративних протоколів.
За скоєння подібної протиправної діяльності передбачено покарання у вигляді штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією металобрухту, а також грошей, отриманих від його реалізації.
Наразі усі матеріали передано до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool