Правоохоронці реагують на порушення законодавства та закликають кіровоградців не порушувати закон!

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Останнім часом в обласному центрі відбуваються небагаточисельні мітинги опозиційних сил. Під час проведення цих зібрань правоохоронні органи забезпечують охорону громадського порядку.

У переважній більшості зібрання в Кіровограді проходять у мирний та спокійний спосіб. За цей час відбулося лише два дрібних випадки хуліганських проявів. Ці факти працівниками міліції задокументовано, за ними відкрито кримінальні провадження. На сьогодні в межах досудового розслідування у цих провадженнях двох осіб затримано, проводяться слідчі дії.
Окрім того, протягом 25-28 січня, в порядку адміністративного законодавства, затримано 9 осіб за вчинення опору працівникам правоохоронних органів.
УМВС України в області звертається до мешканців Кіровоградщини з проханням зберігати спокій та не порушувати громадський порядок. Будь-які прояви зневаги до Закону матимуть відповідну правову оцінку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool