Книжковий флешмоб відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Серпень 25, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 76 | Коментарі: 0

Напередодні святкування Дня Незалежності.України Центральна міська бібліотека для дітей проводила книжковий флешмоб в мережі Internet «Одна єдина в мене Україна».

Протягом тижня, на сторінці книгозбірні в Facebook, кропивничани знайомилися через фрагменти, цитати, висловлювання та особисті враження наших читачів з книгами, у центрі яких - українські міста та люди, вагомі історичні події та постаті, цінності і те, за що ми любимо нашу країну.

Окрім віртуальної частини флешбуку, проводились святкові активності і в самій бібліотеці. Уявна подорож славетними містами України дала змогу дітям дізнатися багато цікавих історичних фактів про нашу державу. Народознавча вікторина «З Україною в серці» та інтерактивні завдання сприяли поглибленню знань і розумінню патріотичних цінностей.

Користувалася популярністю і патріотична фотозона, де всі бажаючі могли зробити світлини з книгами, державними та народними символами України.

Нехай цей День Незалежності стане ще одним кроком до великої мети - досягнення ПЕРЕМОГИ, яка принесе мир і процвітання нашій рідній Україні.

Книжковий флешмоб відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Книжковий флешмоб відбувся у Кропивницькому (ФОТО)

Книжковий флешмоб відбувся у Кропивницькому (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool