Колаж-майстерку представили мешканцям мікрорайону «Шкільний» у Кропивницькому

Серпень 25, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 62 | Коментарі: 0

Кожного року 24 серпня наша країна відзначає головне свято – День Незалежності України. Це свято – данина поваги борцям за свободу і становлення нашої Батьківщини – України.

Напередодні цього свята працівники бібліотеки-філії №8 підготували, для дітей та батьків мікрорайону «Шкільного», колаж-майстерку «Моя Незалежність». Бібліотекарі привітали гостей зі святом, а потім занурили їх в історичну мандрівку «Моя Україна», де розповіли про нелегкий шлях встановлення незалежності.

У читальному залі було оформлено ілюстративну виставку «Моя прекрасна і незалежна». Бажаючі прийняли участь у цікавій вікторині «Багатство нашого народу» та переглянули відеофільм «Найцікавіші місця України».

Колаж-майстерку представили мешканцям мікрорайону «Шкільний» у Кропивницькому

Діти творчо підішли до патріотичних майстер-класів: «З Україною в серці», де з захопленням виготовляли прапорці, долоньки, патріотичні серця та янголів-охоронців; «Україна – це ти», на якому плели патріотичні браслети, намисто, брилки.
Постійна користувачка принесла з собою набір для плетіння браслетів з резинок і провела майстер-клас для присутніх. Не залишилась без уваги і майстерня флікерів « Game-флікер».

Цікаво, насичено, весело і з гарним настроєм пройшов день. Всі гості були креативні, творчі та активні. За це і отримали солодощі.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool