На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі

Серпень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 130 | Коментарі: 0

За добу, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС тричі виїжджали на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 25 серпня о 05:10 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Івана Богуна смт Голованівськ. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить 12 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 06:56 загорання ліквідували бійці місцевого підрозділу ДСНС.

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі

Того ж дня о 09:05 стало відомо про те, що вул. Троянівка с. Захарівка Новоукраїнської МТГ виникла пожежа 15 м2 покрівлі, перекриття та домашніх речей житлового будинку на території приватного домоволодіння. Об 11:08 займання загасили новоукраїнські рятувальники.

О 13:16 виклик надійшов із с. Ганівка Петрівської СТГ Олександрійського району. Там виникло займання 6 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння на провулку Зеленому, яке о 14:20 було ліквідовано силами петрівського підрозділу ДСНС.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool