Правоохоронці привітали учнів школи-інтернату

Жовтень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

У вересні 2012 року у Кіровоградській школі-інтернаті, що на Новомиколаївці, були відкриті кадетські класи. А 24 жовтня у навчальному закладі на урочистості з нагоди посвяти учнів 5-7 класів у кадети зібралися почесні гості, батьки та педагоги. До своїх підшефних завітали і представники УМВС України в Кіровоградській області.

Привітати школярів із такою непересічною подією прийшли начальник відділу професійної підготовки УКЗ УМВС полковник міліції Юрій Язиков та начальник сектору соціально-гуманітарної роботи УКЗ УМВС майор міліції Володимир Купріяненко.
Юрій Вікторович звернувся до присутніх у залі зі словами вітань від імені керівництва Управління МВС в області та, зокрема, зазначив, що на юних кіровоградців відтепер ще більше звернена увага і педагогів, і батьків, а також їх ровесників. Адже почесне звання кадета покладає на плечі хлопчаків особливу відповідальність за особисту дисциплінованість та сумлінне навчання. Вони мають стати прикладом для інших.
Правоохоронці за доброю традицією завітали до вихованців навчального закладу не з пустими руками. Учням кадетських класів працівники міліції подарували спортивний інвентар, аби вони із задоволенням та користю проводили не лише вільний час, а й старанно займалися на уроках фізичної підготовки.
Після привітань від директора школи-інтернату Сергія Сторчауса та гостей – представників органів державної влади і місцевого самоврядування, обласних управлінь МНС та МВС – відбулася і сама церемонія посвяти у кадети. Хлопчики прийняли присягу та отримали відповідні посвідчення й емблеми-нашивки.
Закінчилися урочистості невеличким святковим концертом.

Правоохоронці привітали учнів школи-інтернату

Правоохоронці привітали учнів школи-інтернату

 

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool