Працівники Управління Держтехногенбезпеки проводять рейди (ФОТО)

Січень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1410 | Коментарі: 0

В Кіровоградській області триває робота щодо запобігання пожежам у житловому секторі. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області 

З початку року на Кіровоградщині виникло 36 пожеж, які забрали життя шістьох людей. Усі вони загинули у власних домівках. У п’яти випадках із шести фатальні пожежі виникли через необережне поводження громадян з вогнем при курінні. Причиною ще однієї трагедії стало порушення хазяйкою правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівача.
Тож з метою запобігання пожежам у житловому секторі працівники Управління Держтехногенбезпеки спільно з працівниками соціальних служб, представниками органів місцевого самоврядування та громадськості проводять роз’яснювальну роботу серед населення під час рейдів, які нині проходять в усіх районах області. У зоні особливої уваги - одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні сім'ї, ті, хто в силу життєвих обставин, потрапив до «групи ризику». Під час відвідування їхніх помешкань інспектори нагадують господарям правила пожежної безпеки в побуті, на прикладах розповідають про небезпеку паління в ліжку, вказують на порушення, які помічають у будинках стосовно пожежної безпеки, а для кращої наочності залишають листівки. Також листівки розміщуються у сільрадах, магазинах, поштових відділеннях, лікарнях, тобто у тих місцях, де з ними може ознайомитися якомога більша кількість людей.

Працівники Управління Держтехногенбезпеки проводять рейди (ФОТО)

Працівники Управління Держтехногенбезпеки проводять рейди (ФОТО)

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool