Працівники поліції затримали кіровоградця-злодія

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

35-річному раніше судимому жителю обласного центру поліцейські оголосили про підозру у скоєнні крадіжки та грабежу. Слідчі перевіряють причетність зловмисника до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

До поліції звернувся 19-річний місцевий мешканець. Хлопець розповів, що після візиту до перукарні виявив відсутність у кишені мобільного телефону та шатунних вкладишів, які, як виявилося, забрав інший «відвідувач».

Ще одним потерпілим від дій зловмисника став 24-річний кіровоградець. Злодій зайшов до приміщення ательє й зав’язав розмову з приводу ремонту одягу. Дочекавшись моменту, коли працівник закладу відволікся, «клієнт» забрав зі столу планшет і втік.
- У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисника. Раніше чоловік вже потрапляв у поле зору працівників поліції, але на шлях виправлення не став та продовжив заробляти на життя «звичним» способом. Слідчі встановили його причетність до скоєння ще 3-х крадіжок. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

Чужі речі зловмисник продав, а гроші витратив на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool