Працівники міліції затримали кіровоградця, підозрюваного у збуті метамфетаміну

Листопад 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у зберіганні та збуті психотропних речовин затримали 23-річного кіровоградця. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

У результаті проведення кількох оперативних закупівель правоохоронці задокументували злочинну діяльність жителя обласного центру. Чоловік збув 2 грами метамфетаміну (4 дози) за гроші у сумі 700 гривень.
Під час затримання підозрюваного біля одного із навчальних закладів міста та проведення його особистого огляду працівники міліції виявили у зловмисника пачку від цигарок з психотропною речовиною – метамфетаміном вагою 1 грам, яку чоловік зберігав з метою подальшого збуту.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, призначених для проведення навчальних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.
Наразі правоохоронці встановлюють джерело придбання підозрюваним метамфетаміну.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool