Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 9 місяців

Жовтень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

15 жовтня в Управлінні МВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії під головуванням очільника відомства Сергія Кондрашенка.

Розпочалася нарада нагородженням керівників міськрайорганів, підрозділи яких показали найвищий рівень результатів діяльності за внутрішньообласним ранжуванням. Серед них – Олександрійський та Знам᾿янський міські відділи та Олександрівський і Компаніївський райвідділи міліції.

Упродовж засідання було розглянуто стан криміногенної ситуації на території області, підсумки роботи з розкриття тяжких кримінальних правопорушень, протидії незаконному обігу наркотичних засобів та економічній злочинності.

Загалом у порівнянні з минулим роком на Кіровоградщині зменшилася кількість таких кримінальних правопорушень як тяжкі тілесні ушкодження – на понад 25 %, тяжких тілесних ушкоджень зі смертю – на 26%, порушень правил безпеки дорожнього руху – на 2,8%, хуліганств – на 29%.

Викрито майже 2790 осіб, які скоїли кримінальні правопорушення, у тому числі більше 250 громадян, які на момент учинення протиправного діяння перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Зросла кількість розкриття окремих видів злочинів, зокрема крадіжок, грабежів, розбійних нападів, шахрайств, незаконних заволодінь транспортними засобами, збуту наркотичних засобів.

За кримінальними правопорушеннями економічної спрямованості, що були виявлені підрозділами Управління протидії злочинності у сфері економіки, забезпечено відшкодування матеріальних збитків на суму більше ніж 9 мільйонів гривень.
Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool