Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 2011 рік (ФОТО)

Січень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1255 | Коментарі: 0

18 січня 2012 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії Управління за участю голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, прокурора області Олега Левицького та заступника начальника ГСУ МВС України Олега Татарова. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв розпочав засідання з озвучення кадрових змін, що відбулися у міськрайорганах внутрішніх справ регіону. 

Також Костянтин Миколайович розповів про результати проведення внутрішньообласного ранжування серед міськрайвідділів області, за підсумками якого кращими було визнано Ленінський відділ, Новоукраїнський та Вільшанський райвідділи міліції. Начальники цих міськрайорганів отримали подяки. А керівнику Компаніївського РВ УМВС в області Костянтин Пожидаєв вручив ключі від нового службового автомобіля.
У продовження засідання колегії до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Сергій Ларін.
Зокрема Сергій Миколайович зауважив на необхідності активізації проведення профілактичної роботи у напрямку протидії «дитячої» та вуличної злочинності. Вкотре звернув увагу на посилення взаємодії ОВС з представниками органів місцевої влади і самоврядування. Крім того, Сергій Ларін взяв на контроль вирішення деяких проблемних питань, що стосуються фінансування міськрайорганів міліції з місцевих бюджетів.
Зі свого боку, прокурор області Олег Левицький подякував присутнім за роботу у минулому році, зупинився на питаннях вжиття заходів щодо зменшення росту злочинності на території регіону та посилення протидії корупційним проявам. Також Олег Петрович запевнив керівників міськрайвідділів міліції у повній готовності працівників прокуратури усіх рівнів до щоденної всебічної співпраці у напрямку боротьби зі злочинністю на теренах Кіровоградщини.
Продовжилося засідання колегії УМВС в області безпосередньо розглядом результатів роботи органів внутрішніх справ регіону за 2011 рік.
За звітний період органами та підрозділами внутрішніх справ області обліковано понад 87 тисяч заяв та повідомлень громадян. За результатами розгляду майже 11,5 тисяч заяв було порушено кримінальні справи.
Вжиті працівниками ОВС регіону заходи сприяли зменшенню кількості умисних убивств на 43,5 %, тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками на 12,5 %, розбійних нападів на 32 %, грабежів на 16,4 %, фактів викрадення приватного майна з квартир громадян на 50,6 %.
За 2011 рік працівники міліції виявили понад 1500 фактів незаконного обігу наркотиків, задокументували більше 100 злочинів, пов’язаних зі збутом наркотичних засобів. Було виявлено та ліквідовано три міжнародні канали надходження в Україну наркотичних засобів. До кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів упродовж дванадцяти місяців минулого року притягнуто 621 особу, у тому числі 126 – причетних до збуту наркотиків.
Із незаконного обігу вилучено понад 650 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, а також 1006 доз лікарських засобів.
У напрямку протидії економічній злочинності органами та підрозділами внутрішніх справ області у сфері службової діяльності викрито 264 злочинів, серед яких 63 факти зловживання владою та 28 фактів хабарництва. Також задокументовано понад 190 злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів.
За втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність за ознаками ст. 304 КК України порушено 47 кримінальних справ. За злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування, відповідальність за яке передбачена ст. 166 КК України, порушено 35 кримінальних справ. У результаті вжитих заходів виявлено та припинено 2372 адміністративних правопорушень, з яких 445 вчинено неповнолітніми.
З метою виявлення та протидії на території області фактам незаконної міграції, працівниками органів та підрозділів внутрішніх справ області за 12 місяців минулого року здійснено 477 перевірок готелів, 712 – гуртожитків, 1389 – ринків, 17051 – домоволодінь. У ході проведених заходів виявлено 183 нелегальні мігранти, стосовно 180 з яких прийнято рішення про видворення за межі України, у тому 10 – у примусовому порядку.
Робота у даному напрямку продовжується.

Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 2011 рік (ФОТО)

Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 2011 рік (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool