Працівникам підприємства «Дніпро-Кіровоград» виплатили заборгованість із заробітної плати

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Органами прокуратури Кіровоградщини проводиться постійна копітка діяльність спрямована на безумовне виконання підприємствами, організаціями та установами різних форм власності Закону України «Про оплату праці». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, Знам’янським транспортним прокурором встановлено, що в лютому та травні поточного року порушувались строки виплати заробітної плати на Кіровоградському обласному виробничому підприємстві «Дніпро-Кіровоград».

З метою усунення виявлених порушень Кодексу законів про працю та вищеназваного закону, прокурором керівництву підприємства внесено два подання. На сьогодні їх розглянуто та задоволено. Одну із службових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Працівникам КОВП «Дніпро-Кіровоград» виплачено заробітну плату на суму 1 млн. 109 тис. грн.
Дана сфера діяльності органів прокуратури області продовжує мати пріоритетне значення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool