Працівника райавтодору затримали на хабарі у Кропивницькому (ФОТО)

Жовтень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 569 | Коментарі: 0

На отриманні майже 400 тис грн неправомірної вигоди викрито заступника начальника філії Кіровоградського райавтодору ДП «Кіровоградський облавтодор».

Працівника райавтодору затримали на хабарі у Кропивницькому

Працівника райавтодору затримали на хабарі у Кропивницькому

Працівника райавтодору затримали на хабарі у Кропивницькому


Операцію з викриття проведено за процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури.

За даними слідства, на державному підприємству діяла протиправна схема виконання за незаконну винагороду дорожніх ремонтних робіт для приватних бізнесових структур з використанням працівників, техніки та матеріалів держпідприємства.

Правоохоронцями задокументовано отримання заступником керівника райавтодору майже 400 тис. грн неправомірної вигоди від місцевого підприємця за роботи з асфальтування прилеглої до торгового центру території, що були проведено силами і засобами державного підприємства райавтодору.

Посадовцю повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України. Вирішується питання обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

У рамках розслідування проводяться заходи щодо встановлення й інших осіб, які можуть бути причетними до незаконної оборудки.

Досудове розслідування - Кропивницьке РУП ГУНП в області, оперативний супровід - УСБУ в області. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool