Повідомлення Державтоінспекції про порядок отримання документів дозвільного характеру

Січень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Відповідно до Закону України "Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" та постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2009 року № 526 "Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" з 1 січня 2012 року отримання дозволів на участь у дорожньому русі транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, та погоджень дорожнього перевезення небезпечних вантажів, для українських та іноземних перевізників буде здійснюватися виключно через дозвільні центри. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області  

Для отримання дозволів, які оформлюються Управлінням ДАІ УМВС України в області, необхідно буде звертатися до Міського дозвільного центру виконавчого органу Кіровоградської міської ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool