Понад 600 жінок Кіровоградщини отримали безоплатно гормональні препарати

Серпень 04, 2022 | Новини | Переглядів: 1632 | Коментарі: 0

За місяць дії спільної програми міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» і обласного центру планування сім‘ї та репродукції людини понад 600 жінок отримали безоплатно гормональні препарати на Кіровоградщині.

Як повідомила Жанна Стручковська - директор обласного комунального підприємства «Кіровоградфармація», що є провайдером програми, найчастіше жінки зверталися за препаратами для збереження вагітності та контрацептивами.

«Програма є надзвичайно важлива у нинішній час. Наприклад, жінки, які потребують дороговартісних ліків для збереження вагітності і які не в змозі їх придбати, мають можливість зараз їх отримати безоплатно. Дякуємо нашим партнерам», - зазначила Жанна Стручковська.

Директор підприємства нагадала, в аптеці «Кіровоградфармація» №118 у Кропивницькому та в аптеці обласного центру планування сім‘ї за рецептом можна отримати комбіновані оральні контрацептиви, презервативи, гормональні препарати для жінок різного віку – при вагітності, при лікуванні порушень менструального циклу, замісну терапію в менопаузі, внутрішньоматкові спіралі.

Як повідомлялося раніше, на Кіровоградщині запрацювала спільна програма з міжнародною гуманітарною організацією «Лікарі без кордонів» задля забезпечення жінкам комплексної допомоги з питань планування сім‘ї.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool