Поліцейські виявили в автомобілі жителя Кропивницького зброю та боєприпаси

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Транспортний засіб було зупинено групами реагування патрульної поліції у місті Знам’янка. У салоні авто правоохоронці виявили та вилучили предмети, схожі на карабін, гранату та запал до неї, ніж і більше десятка набоїв.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що територією району на авто пересуваються особи, які можуть мати при собі зброю.

Упродовж 20 хвилин автомобіль, що підпадав під орієнтування, працівники груп реагування патрульної поліції, зупинили у місті неподалік одного з розважальних закладів. На місце події прибула також слідчо-оперативна група.
Поліцейські пояснили громадянам, які перебували в авто, причину зупинки та озвучили вимогу вийти з легковика. Водієм і пасажиром виявилися жителі Кропивницького, віком 29 та 31 рік.

«Під час огляду салону транспортного засобу працівники поліції виявили на задньому сидінні предмети, схожі на карабін, гранату РГО та запал до неї без маркування, ніж і 12 набоїв калібру 7,62 мм. Вилучене направлено на дослідження», - розповів в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool