Поліцейські виявили у жителя Кіровоградщини кілька десятків набоїв і холодну зброю

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Працівники поліції зупинили у Гайворонському районі транспортний засіб під керуванням жителя одного з населених пунктів, який поводився підозріло. Як з’ясувалося, чоловіку було що приховувати.

«Під час перевірки документів поліцейські помітили в кишені громадянина предмет, схожий на мисливський ніж, який він носив без відповідного дозволу.

Зважаючи на це, працівники поліції провели поверхневу перевірку транспортного засобу, у результаті якої виявили предмети, схожі на набої калібру 5,6 мм. Вилучене направлено на проведення дослідження», - розповів начальник Гайворонського відділу поліції Сергій Сірак.

За даним фактом розпочато слідство за ч. 1 та 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді від 3 до 7 років позбавлення волі.

За матеріалами Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool