Податкові міліціонери Кіровоградської області викрили факт ухилення від сплати 2,7 млн. грн. пенсійних внесків

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 1

Як встановили податківці, в період з жовтня минулого року по серпень нинішнього керівники олександрійського підприємства в порушення вимог законодавства допустили значну заборгованість по виплаті заробітної плати. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Більш того, увесь цей час вони не сплачували страхові внески на загальнообов’язкове пенсійне страхування. Хоча протягом вказаного періоду за результатами фінансово-господарської діяльності на банківські рахунки підприємства надійшло більше 7 мільйонів гривень. Зазначені кошти були умисно використані на інші, не першочергові платежі, пов’язані із господарською діяльністю суб’єкта господарювання.
За матеріалами відділу податкової міліції Олександрійської ОДПІ відносно голови правління зазначеного підприємства місцева прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 212-I Кримінального кодексу України.
У межах розслідування кримінальної справи вживаються заходи щодо встановлення активів, з метою накладання арешту та відшкодування завданих державі збитків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool