Податкова: під час кампанії декларування податківці Кіровоградщини працюють у посиленому режимі

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

З початком деклараційної кампанії громадяни можуть отримати консультацію контакт-центру Інформаційно-довідкового департаменту ДПС щодня з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв. (крім суботи та неділі) за номером: 0-800-501-007, а також безпосередньо у податковій інспекції за місцем проживання та з'ясувати усі незрозумілі питання стосовно порядку заповнення та подання декларації.

Громадяни також можуть отримати консультаційну допомогу і у Центрах обслуговування платників податків, у яких податківці надають повний комплекс адміністративних, інформативних послуг для платників, у тому числі з приймання звітності від фізичних осіб, та активно роз’яснюють порядок застосування норм Податкового кодексу України. Також у сервісних центрах надаються додаткові послуги, зокрема – видача безкоштовних бланків податкової декларації про майновий стан і доходи.
Для зручності громадян з 2 січня по 1 травня 2013 року запроваджено спеціальний режим роботи податківців. Час роботи платників податків, як правило, співпадає з режимом роботи органів ДПС, тому на період деклараційної кампанії передбачено можливість приймання декларацій у вихідні дні та вечірні години. Дізнатись про графік роботи та контактні дані регіональних ЦОППів платники податків можуть на субсайті ДПС у Кіровоградській області за адресою: http://kr.sts.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/74661.html.
Крім того, інформацію про порядок декларування доходів можна отримати й на офіційному веб-порталі ДПС України та субсайтах регіональних органів ДПС, де створено окремий розділ під назвою „Декларування громадянами майнового стану і доходів”. Тут розміщено всі необхідні нормативно-правові акти, якими регулюється порядок оподаткування доходів фізичних осіб, форма річної податкової декларації, зразок її заповнення, консультації та коментарі з питань декларування доходів.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool