Податкова: ПДВ за 2011 рік

Січень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

За 2011 рік підприємствам Кіровоградщини відшкодовано 527,6 млн. грн. податку на додану вартість. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Протягом 2011 року суб’єкти господарської діяльності Кіровоградської області заявили до відшкодування 464,6 млн. грн. ПДВ.

Податкові органи регіону відшкодували місцевим суб’єктам господарювання 527,6 млн. грн. податку на додану вартість. Це на 456,1 млн. грн. більше, ніж у попередньому році.
Разом з тим, постійно збільшується кількість кіровоградських підприємств, які отримують бюджетне відшкодування податку на додану вартість в автоматичному режимі. Так, якщо по деклараціях за березень 2011 року право на автоматичне відшкодування ПДВ отримало одне підприємство, то за листопад 2011 року – вже п’ять. Це такі суб’єкти господарювання, як ПРАТ "Гідросила АПМ", ПАТ "Гідросила", ПРАТ "Торговий дім "Гідросила", ПП "ТД "Креатив-розлив" та МААК "Урга". Зазначеним підприємствам у 2011 році в автоматичному режимі було відшкодовано 177,3 млн. грн. ПДВ.
Крім цього, протягом 2011 року упереджено 36,2 млн. грн. ПДВ, безпідставно заявленого до відшкодування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool