Податкова міліція Кіровоградщини викрила приватне підприємство, яке не сплатило до бюджету 1,1 млн. грн.

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Як виявилось під час перевірки, його службові особи відображали в бухгалтерському обліку та податковій звітності безтоварні господарські операції із закупівлі товарів (робіт та послуг).


Такі оборудки дали їм можливість безпідставно завищити валові витрати підприємства та ухилитись від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток на загальну суму у 1,1 млн. грн.
Матеріали перевірки слідчим податкової міліції ДПС у Кіровоградській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань України із попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.1 ст.212 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання за умисне ухилення від сплати податків.
Наразі проводиться досудове розслідування. Вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool