Платники Кіровоградщини перерахували майже 2,5 мільярди гривень

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

З початку року від платників податків регіону до зведеного бюджету України надійшло 2 мільярди 487 мільйонів гривень. Це на 422,3 мільйони гривень або 21% більше, ніж за січень-вересень 2014 року.

Лише у вересні п.р. платники області сплатили до зведеного бюджету України 300,4 млн.грн., що на 17,7% більше, ніж у вересні минулого року. Додатково надійшло 45,2 мільйони гривень.

В розрізі бюджетів, з початку року до державного бюджету України надійшло 1 мільярд 35 мільйонів гривень. При цьому, з держбюджету повернуто грошовими коштами на рахунки платників 671,4 млн.грн. ПДВ, із них в „автоматичному” режимі – 368,5 млн.грн. Місцеві бюджети області отримали від платників податків 1 мільярд 452 мільйони гривень.

„На сьогоднішній день, в умовах складної фінансової та економічної ситуації в Україні, забезпечення стабільного та ритмічного надходження платежів до бюджетів усіх рівнів є одним із пріоритетних напрямків роботи органів ДФС області. Хочу подякувати усім нашим партнерам-платникам за їх сумлінне ставлення до сплати податків. Наша злагоджена та наполеглива співпраця сприяє тому, що завдяки добровільній сплаті податків, навіть у складних економічних умовах, надходження до бюджету мають стабільний характер”, - зазначила в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool