Перевізники у Кіровограді можуть позбутися своїх маршрутів

Січень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 3

У зв’язку з надходженням до міської ради неодноразових звернень мешканців міста щодо незадовільної роботи міських автобусних маршрутів, зокрема у вечірній час, з 22 січня по 27 січня 2013 року працівники управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради провели перевірку роботи автобусних маршрутів.

Як повідомив заступник начальника управління Віктор Зубченко, за результатами перевірки було виявлено незадовільну роботу у вечірній час (після 19.30) автобусних маршрутів № 4, 5-а, 6, 8, 9, 10, 44, 55, 116-а, 118, 126, автобуси за якими виконували рейси з інтервалами більшими ніж передбачено відповідними договорами та паспортами маршрутів.
При цьому, зазначив Віктор Зубченко, за автобусними маршрутами № 1, 5 та 77 у години «пік» зафіксовано значне перевищення кількості транспортних засобів, що також є порушенням та негативно впливає на безпеку перевезень та збільшує завантаженість центральних магістралей міста.
Віктор Зубченко попередив, що на всіх перевізників, які обслуговують вищеназвані маршрути, зокрема КТ «Автолегіон Варванскої Ю. В.» (маршрути № 1, 5, 6, 10, 55), ТОВ Лайт (маршрути № 4, 118), ПП Кобченко В.В. (маршрути № 17, 22, 44) та ПП «КіровоградАвтоТур» (маршрути № 5-а, 8, 9, 116-а, 126) підготовлено попередження про розірвання договорів на перевезення пасажирів в односторонньому порядку, у разі негайного не виправлення ситуації.
Аналогічні перевірки, підтвердив Віктор Зубченко, заплановано виконати протягом лютого 2013 року і на інших міських автобусних маршрутах.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool