Павло Штутман увійшов до складу новоствореного комітету при КМУ

Грудень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Днями Уряд затвердив Положення про Національний комітет з промислового розвитку, який буде працювати при Кабінеті міністрів України. Очолив новостворений комітет Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Документом, що опубліковано на сайті КМУ за посиланням http://www.kmu.gov.ua/control/ru/cardnpd?docid=249596495, також затверджено персональний склад Національного комітету з промислового розвитку. До нього увійшли представники бізнесу, органів виконавчої влади, народні депутати, науковці. Серед них і відомий кіровоградський промисловець Павло Штутман - голова Наглядових рад ПрАТ “Гідросила ГРУП” та ПрАТ "Ельворті ГРУП".

Згідно з прийнятою постановою, Комітет є консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів України, який надаватиме рекомендації з трансформації економіки України із сировинно-орієнтованої на високотехнологічну індустріальну модель.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool