Пасажири поїзду «Одеса - Київ» найближчим часом зможуть скористатися Wi-Fi

Листопад 02, 2015 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Одеські залізничники разом з фахівцями одного з національних операторів зв’язку працюють над впровадженням технології Wi-Fi у пасажирських поїздах.

Для цього було обладнано спальний та купейний вагони пасажирського поїзду №106 «Чорноморець» сполученням Одеса – Київ: встановлено антени, роутери та інше комунікаційне обладнання.

Зараз бездротовий доступ до Інтернет безкоштовно надається у тестовому режимі пасажирам у двох вагонах. Понад два тижні тестування сучасної технології на залізниці допомагає провайдеру перевіряти покриття зв’язку та покращувати його, а також вивчати думку пасажирів щодо якості нової послуги. 6 листопада поточного року завершиться анкетування пасажирів щодо якості надання доступу до Інтернет через технологію Wi-Fi у тестовому режимі.

Після підведення підсумків даного експерименту буде прийнято рішення відносно подальшого розвитку Wi-Fi у пасажирських поїздах Одеської залізниці.

Наразі залізничники отримали пропозицію щодо тестування технології бездротового доступу до Інтернет у плацкартному вагоні поїзду №60 «Чайка» сполученням Одеса – Харків. Таким чином, згодом кожен бажаючий зможе насолоджуватися можливостями Інтернет через власні портативні ґаджети під час подорожі залізницею.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool