Пасажири поїзду «Одеса - Київ» найближчим часом зможуть скористатися Wi-Fi

Листопад 02, 2015 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Одеські залізничники разом з фахівцями одного з національних операторів зв’язку працюють над впровадженням технології Wi-Fi у пасажирських поїздах.

Для цього було обладнано спальний та купейний вагони пасажирського поїзду №106 «Чорноморець» сполученням Одеса – Київ: встановлено антени, роутери та інше комунікаційне обладнання.

Зараз бездротовий доступ до Інтернет безкоштовно надається у тестовому режимі пасажирам у двох вагонах. Понад два тижні тестування сучасної технології на залізниці допомагає провайдеру перевіряти покриття зв’язку та покращувати його, а також вивчати думку пасажирів щодо якості нової послуги. 6 листопада поточного року завершиться анкетування пасажирів щодо якості надання доступу до Інтернет через технологію Wi-Fi у тестовому режимі.

Після підведення підсумків даного експерименту буде прийнято рішення відносно подальшого розвитку Wi-Fi у пасажирських поїздах Одеської залізниці.

Наразі залізничники отримали пропозицію щодо тестування технології бездротового доступу до Інтернет у плацкартному вагоні поїзду №60 «Чайка» сполученням Одеса – Харків. Таким чином, згодом кожен бажаючий зможе насолоджуватися можливостями Інтернет через власні портативні ґаджети під час подорожі залізницею.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool