Особовому складу Ульяновського райвідділу міліції представили нового керівника

Серпень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Тимчасово виконуючим обов’язки начальника районного міліцейського підрозділу призначено Ігоря Яковлева.

Під час робочої наради Володимир Володимирович наголосив на необхідності неухильного дотримання законності у діяльності та звернув увагу на те, що довіра населення до міліції – це найвища оцінка роботи правоохоронців.

Обговорити спільні дії задля забезпечення правопорядку на території району завітали голова Ульяновської РДА В'ячеслав Зосим, голова райради Ігор Кримський та прокурор Едуард Ковбасюк.

Учасники заходу висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю, оскільки добре знають майора Яковлева, як сумлінного працівника і професіонала, адже він не один рік працює у цьому підрозділі і добре знає проблеми місцевих жителів.

Ігор Петрович подякував за довіру та запевнив, що працівники міліції докладатимуть максимум зусиль, аби захистити інтереси громадян.

Прес-служба УМВС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool