Опалення Кропивницького стане пріоритетом міської влади на наступні роки

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

Станом на ранок 24 жовтня у Кропивницькому опалююються всі соціальні заклади та 93% житлового фонду. Через локальні пориви поки що 55 будинків без тепла. Про це, під час апаратної наради повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Проте, яка б нині не була сьогодні статистика, опалювальний сезон в обласному центрі розпочався надзвичайно тяжко, констатував міський голова.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- Нарікання жителів цілком справедливі, - відзначив Андрій Райкович. - Соромно, що місто десятками років не займалося системно ні теплом, ні мережами. І наші колективні потуги, рейди в дитсадки, засідання енергетичного штабу, цілодобові аварійні роботи, солідні кошти, що ми виділили «Теплоенергетику», не знімають відповідальності ні з кого. Ми не гарантовані від подальших поривів. Мене, як міського голову, не влаштовує такий печерний стан речей і втішання, що минулих років було ще гірше і діти спали в шапочках. Це – наша комунальна ганьба!

Тож на думку міського голови нині має бути розроблена нова енергетична стратегія, сучасний план енергетичного забезпечення міста. Опалення Кропивницького стане пріоритетом міської влади на наступні роки! Необхідно виконати утеплення, запровадити енергозберігаючі технології в соціальних закладах. Модульні котельні, заміна мереж - в житлових мікрорайонах. Все це колосальні кошти, які лише місцевий бюджет не потягне.

Тож Андрій Райкович звернув увагу на актуальну необхідність включатись в пошук інвестицій.
- Управління економіки, ЖКГ, освіти, охорони здоров’я, фінанси – всі разом з моїми заступниками, кураторами блоків – впрягайтесь в цю роботу, звертайтесь до досвіду офісів інвестицій в інших містах. Такий почав діяти при Кабінеті Міністрів. На листопад у нас готується перший муніципальний інвесттфорум – там тема енергоефективності має бути - теж ключовою, - наголосив міський голова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool