Оля Цибульська на Кіровоградщині поспілкувалась з журналістами (ФОТО)

Жовтень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1958 | Коментарі: 0

Найспівочіша ведуча Украïни Оля Цибульськая дала ексклюзивне iнтерв'ю спецiально для FOTOINFORM.NET.

Відома українська співачка виступила на Кіровоградщині вперше. «Звичайно ми проїжджали, гуляли парками і дивилися, а отак з концертом завітали вперше,- підкреслює Оля Цибульская,- з собою я привезла троє гарних неодружених чоловіків, танцюристів. Мені здається наша музика змушує вірити в краще , плюс у нас велике гаряче серце і цибуля в період ОРЗ зі сцени - це найкращий препарат для того, щоб не захворіти , не застудитися (сміється)».

Приїзд Олі Цибульської відбувся в рамках заходу, що проходив у Благовіщенську за ініціативою «Благодійного Фонду Ярослава Бублика». Артистка поділилася своїми думками щодо важливості проведення свят на сьогоднішній день: «В наш час важливо влаштовувати для себе свято і лишній раз нагадувати, що життя продовжується, що для коханого чоловіка потрібно танцювати до ранку,для хорошого настрою треба зустрічатися з Цибульською, бо життя це дуже класна штука. Добре, що на Кіровоградщині є така людина, яка активно цим займається Ярослав Бублик».

Під час інтерв’ю, Оля розповіла про нові подробиці свого життя. Як відомо вона не тільки проводить заходи, є теле та радіо ведучою, співає на сцені, але й пише та випускає вірші. У минулому році артистка випустила авторський диск з поетичними творами. Ми вирішили поцікавитися у неї, чи буде продовження? За словами Олі Цибульської, робота над написанням творів наразі триває, а створення ще однієї збірки цілком можливе: «Вірші пишуться, їх вже достатньо багато . І якщо тоді у мене був поетичний проект з чоловіками - відомі мужчини - телеведучі читали мої вірші , то зараз дівчата вже мене провокують і кажуть «давай Цибульська влаштовуй щось».

Крім того Найспівочіша ведуча краïни наразі працює над написанням авторської книги, у якій поділиться своїм досвідом того, як досягти успіху. «Мене почали називати жінкою, яка встигає все: будувати сім’ю, народжувати дитину, займатися кар’єрою і музикою. Я хочу поділитися з дівчатами, які бояться одружуватися і народжувати малюків, тому що наче все життя від цього зупиниться. Я ділюся своїми професійними секретами, секретами телебачення. Тим як з невеличкого міста приїхати в столицю і досягнути свого. Я сама з західної України в мене зовсім невеличке місто, там де і досі живуть мої прекрасні батьки, і я знаю скільки було проблем на шляху до того, щоб приїхати в столицю і почати свою кар’єру . Тому мені не шкода і я ділюсь з усіма секретами успіху».

Не залишили без уваги питання щодо участі Олі у масштабному вокальну шоу «Євробачення 2017», яке цього року пройде в Україні. FOTOINFORM.NET поцікавився, чи не бажає співачка стати конкурсанткою даного дійства. «Я жінка, тому не знаю, що збреде мені в голову завтра. На сьогоднішній день я відслідковую хід подій стосовно Євробачення, а щодо моєї участі у події поки не знаю, можливо й забажаю».

Також артистка висловила свою думку щодо важливості організації «Євробачення» саме в Україні: «Мені здається, що це велике соціальне дійство, це велика музична подія в Україні. І мені здається що це один із способів можливо наблизити мир в Україні, тому що це приверне увагу ще раз до нашої країни з вами всього святу, Європи і покаже, що у нас дуже чуйні, гарні люди, які не можуть воювати, які хочуть танцювати, любити, кохатися і народжувати дітей».

Оля Цибульська на Кіровоградщині поспілкувалась з журналістами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool