Олімпійське і танцювальне літо для кіровоградських дітей

Липень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Протягом шести днів біля села Клинці Кіровоградського району в мальовничому сосновому лісі на березі річки Інгул працював дитячий спортивно-скаутський табір.

 У таборі, організованому педагогами зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, спільно з членами благодійної організації «Royal Rendjers», активно відпочивали 60 дітей різного віку. Координатор проекту, який був реалізований за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області виступила Олександра Ткаченко. У таборі діяли дві зміни – «Танцювальне літо» та «Олімпійське літо».
Учасники «Танцювального літа» змагалися з танців у сольній та колективній хореографії, брали участь у танцювальних батлах, організували свято Нептуна.
Для дітей, які відпочивали за програмою «Олімпійське літо», було облаштовано справжнє «Олімпійське містечко». Кожен ранок для мешканців «Олімпійського містечка» починався із підняття державного прапора та прапора Національного олімпійського комітету України. Потім всі дружно виконували зарядку чемпіонів. А далі, після смачного сніданку юні олімпійці мали змогу взяти участь у спартакіаді із скелелазіння, дартсу, волейболу, загально фізичних вправ, позмагатися у плаванні, веслуванні, стрибках на батуті, різноманітних естафетах, спробувати себе у сплавлянні на плотах, спортивному орієнтуванні, перевірити свої знання в «Олімпійській вікторині».
За виконання завдань та участь у спортивних конкурсах діти отримували спеціальні значки. За кількістю отриманих відзнак було визначено найактивніших учасників табору. Ними стали: Єлизавета Соколова, Олександра Лук’яненко й Олександра Кокуленко.
На церемонію урочистого закриття табору до його мешканців завітали: стипендіатка НОК України, чемпіонка Європи та світу з тхеквондо, учасниця І Європейських ігор Тетяна Тетеревятникова, відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, фахівець відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Світлана Бебко.
Найактивніші учасники «Олімпійського містечка» були нагороджені дипломами, медалями та спортивними призами від обласного відділення НОК України, а всі мешканці табору отримали туристичний інвентар та солодощі від його організаторів.
Також, за активну участь в організації та проведенні спортивних заходів «Олімпійське літо» спеціальні відзнаки обласного відділення НОК України отримали Олександра Ткаченко, Ніл Плохов, Ірина Терехова, Світлана Пероговська, Артем Агданцев, Вікторія Касьянова.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool