Олександрійський та Гайворонський райони: двоє людей загинуло на водоймах

Червень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

Два повідомлення про загибель на воді днями надійшли до Служби порятунку.

Ще 21 червня в смт Димитрове, передмісті Олександрії, на водоймі недіючого розрізу загинув 34-річний чоловік. Нещастя сталося внаслідок необережності на воді. Місцеві жителі викликали рятувальників, які розпочали пошуки загиблого. Спільно з ними обстежували дно водоймища і водолази аварійно-рятувальної служби оперативного реагування. 25 червня вони і вилучили небіжчика на берег.
А в с.Бугове Гайворонського району на річці Південний Буг потонув 39-річний місцевий житель. Його тіло на поверхні водойми першим побачив господар одного з домоволодінь. Він разом з односельцями і виніс загиблого на берег. Як саме загинув житель Бугового наразі встановлюють експерти.
Територіальне управління МНС звертається до громадян з переконливим проханням: будьте максимально обережними на водоймах та під час відпочинку на березі. Не заходьте у воду напідпитку, адже купання в такому стані може стати останнім у вашому житті. Не стрибайте з берега у воду. Під час канікул слідкуйте за тим, щоб ваші діти не ходили без супроводу дорослих до води. Цінуйте життя!
Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool