Олександрія: потонув 42-річний чоловік

Червень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

11 червня в Олександрії на ставку потонув 42-річний місцевий житель. Повідомлення про це надійшло за номером “101” від рибалки, який був на березі ставка та став свідком загибелі.

Він розповів рятувальникам, що близької шостої ранку у ставку купався чоловік. Незабаром рибалка побачив, що відпочивальник на відстані близько 10 метрів від берега борсається у воді та намагається покликати на допомогу. Чоловік одразу кинувся його рятувати, але постраждалий вже не подавав ознак життя. Вилучивши небіжчика на берег, свідок викликав Службу порятунку. Причина смерті наразі встановлюється експертами.
Вкотре наголошуємо, що заради бажання освіжитися не варто нехтувати власною безпекою. Не купайтеся у нетверезому стані, не пірнайте у воду з берега, мостів або дамб. Також не купайтеся у місцях, де не знаєте глибини та стану дна. Бережіть власне життя.
Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool