Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають юристів

Жовтень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 1

Шановні юристи!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста.
Бути юристом почесно і відповідально. У сучасному суспільстві немає жодної сфери діяльності, де змогли б обійтися без ваших фахових порад. Саме на вас покладено велику місію – стояти на сторожі конституційних прав та свобод людини. Вам належить чільне місце у встановленні правової культури держави, формуванні у її громадян поваги до Закону та правопорядку.
Ваш високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності, знання, досвід, інтелектуальний потенціал забезпечать становлення України, як європейської правової держави.
Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, світла і злагоди в серцях, достатку в родинах та щирої людської подяки за вашу кожноденну копітку працю.

Міський голова О.Саінсус           Секретар міської ради І.Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool