Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають із Днем матері

Травень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Дорогі наші кіровоградки!

Щиро вітаємо вас із Днем матері! Це прекрасне ніжне свято ми відзначаємо в травневі сонячні дні, такі ж сонячні, як і посмішки наших улюблених матусь. Усе найкраще на землі освячене безмежною та мудрою любов”ю матері. У хвилини радості і в хвилини смутку кожен з нас хоче поділитись з мамою, почути від неї пораду, слова підтримки та любові, вкотре відчути тепло найдорожчої в світі людини. Поки живі наші матусі, всі ми залишаємось дітьми. Дорогі, славні наші Матері, залишайтесь і надалі святими берегинями роду і сімейного затишку, мудрими і ніжними порадниками своїм дітям. Нехай життєві негаразди обминають вас стороною, а добробут і благополуччя панують в кожній оселі та наповнюють її радісним сміхом ваших онуків. Хай будуть здоровими і вдячними ваші діти, адже ваше материнське щастя залежить саме від їхнього щастя та успіхів. Нехай це свято ввійде в кожну кіровоградську родину, щоб під знаком вшанування Матері виховувалися наші діти, бо від того, як вони будуть виховані, залежить наша сила, наше майбутнє.
Добра вам і міцного здоров”я на довгі-довгі роки!

 

Міський голова Олександр Саінсус Секретар міської ради Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool