Офіційна хроніка міської влади

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Хроніка основних офіційних подій міської влади за 10 квітня 2012 року

ДО ЗАГАЛЬНОГО ФОНДУ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ У ПЕРШОМУ КВАРТАЛІ 2012 РОКУ НАДІЙШЛО 159,8 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ, ЩО НА 14,6% БІЛЬШЕ МИНУЛОРІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ

Стан виконання бюджету міста Кіровограда у першому кварталі 2012 року був головним питанням на щопонеділковій нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.
За інформацією заступника начальника фінансового управління міської ради Володимира Стецюка, до загального фонду міського бюджету за І квартал 2012 року надійшло 159,8 млн.грн. доходів, що більше на 14,6 %, або на 20,4 млн.грн. факту січня-березня минулого року, з них власних і закріплених доходів зібрано 72,6 млн.грн., що майже на 7,6 млн.грн., або на 11,7 % більше, ніж за 3 місяці 2011 року. Ріст, відзначив Володимир Стецюк, досягнуто за рахунок збільшення надходжень плати за землю – майже на 31,2 %, податку на доходи фізичних осіб - на 10,2 %, інших надходжень (від плати за розміщення реклами) – у 1,3 рази.
При цьому, підкреслив Володимир Стецюк, дотація вирівнювання з державного бюджету збільшилась на 6,0 млн.грн., або на 22,8 %., сума недоотриманої за січень-березень дотації склала 2,1 млн.грн.
Субвенції з державного бюджету по загальному фонду збільшились майже на 14,1 % (+6,8 млн.грн.).
Найбільшу питому вагу (80,8 %) у власних і закріплених доходах займає податок на доходи фізичних осіб, якого у січні-березні поточного року зібрано 58,7 млн.грн., що на 5,4 млн.грн. більше ніж за три місяці минулого року.
Плата за землю займає 15,6 % у загальному обсязі власних і закріплених доходів. Надходження плати за землю – 11,4 млн.грн. - перевищують надходження січня-березня 2011 року на 2,7 млн.грн.
Володимир Стецюк повідомив також, що видатки загального фонду міського бюджету міста Кіровограда проведені у сумі 184,4 млн.грн., що на 18,4 % більше відповідного періоду минулого року.


МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОЛЕКСАНДР САІНСУС ВРУЧИВ ЗАСЛУЖЕНІ НАГОРОДИ ПЕРЕМОЖЦЯМ ПЕРШОЇ МІСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ СЕРЕД ДЕПУТАТІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ МІСЦЕВИХ РАД

Підведені загальнокомандні підсумки першої в історії Кіровограда міської спартакіади серед депутатів та представників виконавчих органів місцевих рад. Нагадаємо, що змагання за програмою спартакіади тривали з 3 лютого по 30 березня поточного року. Впродовж двох місяців представники депутатського корпусу і виконавчих органів Кіровоградської міської ради, Ленінської та Кіровської районних в місті рад у напруженій боротьбі змагалися в семи видах спорту: настільному тенісі, шахах, шашках, кульовій стрільбі, більярді, футзалі та пляжному волейболі. Всього до здорового способу життя долучилися понад 200 працівників місцевих рад.
Як відзначив начальник відділу фізичної культури і спорту Олександр Куценко, боротьба за призові місця в усіх спортивних дисциплінах велася до останньої хвилини. Так команда міськвиконкому виборола першість у змаганнях з настільного тенісу, шашок та кульової стрільби. Депутати міської ради виявилися найсильнішими у шахах та більярді. Команда Ленінської районної ради була найвправнішою на майданчику пляжного волейболу, а кіровчани взяли гору у футбольних змаганнях.
Під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради міський голова Олександр Саінсус підвів підсумки спартакіадного марафону та вручив переможцям заслужені кубки і дипломи. У загальнокомандному заліку спартакіади вибороли першість працівники міськвиконкому. На другій сходинці виявились депутати міської ради, бронза – у команди Ленінського району. Кіровський район отримав від міського голови спеціальний приз – кубок за наймасовішу участь у змаганнях спартакіади.
За результатами міської спартакіади буде сформована збірна міста Кіровограда, яка 27 квітня в Олександрівці відстоюватиме титул минулорічних чемпіонів обласної спартакіади.
Вже відомі імена спортсменів, які складуть кістяк майбутньої збірної обласного центру. Так в змаганнях тенісистів Кіровоград представлятиме депутат міської ради Ігор Полонський, в шахових баталіях честь міста відстоюватиме секретар міської ради Ігор Волков, за більярдним столом змагатимуться депутати міськради Олексій Олійник та Віктор Ніколаєнко, команду футболістів поведуть в бій депутат міської ради Андрій Антонов та начальник юридичного відділу Олег Колюка, волейбольну дружину виведуть на майданчик заступник голови Ленінської районної ради Василь Гуцу і депутат міської ради Сергій Бойко.
Олександр Саінсус побажав кіровоградській команді успішного виступу на обласній спартакіаді і висловив впевненість, що започатковані змагання стануть традиційними в Кіровограді.

ІГОР ВОЛКОВ: СПІЛЬНІ ІНЦІАТИВИ ГРОМАДСЬКОСТІ І ВЛАДИ, ЯК ПРАВИЛО, ДОСЯГАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТУ

У Кіровоградській міській раді перебували з робочим візитом представники неурядової організації Національно – демократичний інститу міжнародних відносин. Представники НДІ менеджер виборчих та громадських програм Марко Івкович і керівник програм для громадських організацій Олена Боцко під час зустрічі із секретарем міської ради Ігорем Волковим висловили своє бажання провести в обласному центрі ряд семінарів для громадських організацій, щоб навчити їх членів здійснювати громадське лобіювання вирішення нагальних для території проблем та підказати шляхи співпраці для цього з органами влади, політичними партіями та засобами масової інформації.
Ігор Волков під час зустрічі відзначив, що співпраця міської влади і громадського сектору має надзвичайно важливе значення для розвитку міста.
- Ми зацікавлені в діяльності сильних громадських організацій, - підкреслив Ігор Волков, - оскільки вони виступають генераторами нових ідей і підходів до вирішення проблем громади. А як показує досвід, якщо з ініціативою виступають спільно громадськість і влада, то така співпраця дозволяє досягнути ефективного результату. Тож ми раді вітати вас у нашому місті.
Передбачається, що представники НДІ проведуть у Кіровограді три семінари. Для зацікавлених громадських організацій необхідно заповнити необхідні аплікаційні форми та направити їх на адресу НДІ. Допомогу в їх розповсюдженні серед кіровоградських ГО візьме на себе відділ з питань внутрішньої політики Кіровоградської міської ради.

за матеріалами

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool