Офіційна хроніка міської влади

Квітень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Хроніка основних офіційних подій міської влади за 3 квітня 2012 року

ПЕРЕМОГУ У МІСЬКОМУ ЕТАПІ НАЦІОНАЛЬНОГО КУБКУ ШКІЛЬНОГО ФУТБОЛУ ЄВРО – 2012 ЗДОБУЛА КОМАНДА ЗОШ №4


 30-31 березня 2012 року на спортивних майданчиках НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 31 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 міста Кіровограда відбулись змагання міського етапу Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО – 2012.
У змаганнях брали участь команди 10 навчальних закладів міста. До фінальної частини міського етапу вийшли 4 найкращі команди шкіл Кіровограда. А саме:
- ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 (директор Лозовий В.П., вчителі фізичної культури Ігошина Л.М., Щорба Г.К., Поркуян Є.М.);
- СЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 (директор Саржевський О.А., вчителі фізичної культури Назалюк Л.В., Мелешко О.В., Лебедик В.І.);
- НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 20 (директор Нижникова А.О., вчителі фізичної культури Граждан С.С., Білова Н.М., Сайко Г.І., Калі щук К.В.);
- НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 31 (директор Тиранська Т.І., вчителі фізичної культури Лисак Т.І., Снісаренко Є.В., Міщук Б.М., Степанчук С.С.).
У напруженій боротьбі за підсумками змагань перемогу здобула ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка в фіналі перемогла команду СЗОШ І-ІІІ ступенів № 14.
180 учасників змагань отримали дипломи за участь у Кубку України з футболу ЄВРО – 2012 серед школярів.

 

КІРОВОГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ПРОДОВЖУЄ ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗАХОДИ В ШКОЛАХ МІСТА

В кінці березня Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з благодійним фондом «Повернення до життя» та Кіровоградською обласною молодіжною громадською організацією «Нова хвиля», в рамках діяльності спеціалізованого формування «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» проведено профілактичні заходи в загальноосвітніх навчальних закладах міста № 35, № 23, № 33.

Як повідомив директор Центру Олег Краснокутський, такі заходи спрямовані на профілактику негативних явищ, попередження ВІЛ-інфекції (вживання алкогольних, наркотичних речовин, тютюнопаління та попередження правопорушень) у дитячому та молодіжному середовищі, які останнім часом набувають жахливих розмахів та роз’яснено, які наслідки можуть бути через захоплення шкідливими звичками.
Так з учнями старших класів зазначених шкіл проведено 16 групових заходів для 320 осіб (лекції, бесіди, відеолекторії), надано 417 індивідуальних соціальних послуг та розповсюджено друковану продукцію профілактичного спрямування.
Крім того педагогічні та учнівські колективи поінформовано про організацію працевлаштування учнівської молоді під час літніх канікул та у вільний від навчання час, та внесено бажаючих до відповідного банку даних.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool