Одеські залізничники взяли участь у науково-практичній конференції

Серпень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Одеські залізничники взяли активну участь у дев’ятій науково-практичній конференції «Нові можливості підвищення енергоефективності підприємств транспортної галузі», яка проходила у м. Одеса з 29 – 31 липня поточного року.

Організаторами заходу виступили Міністерство інфраструктури України, Одеській регіональний центр енергозбереження та енергоменеджменту ОНПУ, ТОВ «Інформсервіс» за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ.
У конференції взяли участь представники залізничного транспорту, морської галузі, науковці, представники банків та приватних компаній.
Конференція відбулася під головуванням директора Одеського регіонального центру енергозбереження та енергоменеджменту, к.т.н., проф. Євгена Фомичова.
У перший день конференції з доповідями виступили керівники та провідні спеціалісти Укрзалізниці, науковці та представник Апарату Верховної Ради України – присутнім було доведено перспективи напрямку діяльності в області енергозбереження та нові законодавчі аспекти енергомодернізації в Україні.
На початку другого дня роботи з вітальним словом до учасників конференції звернувся начальник Одеської залізниці Григорій Бойко, який зазначив, що залізничники, об’єднавши свої зусилля, мають наміри і надалі розробляти і впроваджувати програми з енергозбереження в структурних підрозділах. У своїй промові начальник залізниці з вдячністю зазначив, що керівництво Укрзалізниці підтримало створення на Одеській залізниці служби енергоменеджменту – це дозволило залізниці розширити поняття енергозбереження та організувати роботу у більш широкому форматі.
Також на конференції виступили представники Одеської та інших залізниць України. Учасники конференції обговорили актуальні питання енергозбереження та важливість раціонального використання енергоресурсів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool