Одеські залізничники вивезли останню партію ракетного палива з території військової частини по станції Любашівка

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

За період з липня 2013 року по березень 2014 року з території військової частини А3516 по станції Любашівка Одеської залізниці було відправлено на утилізацію 66 спеццистерн загальним обсягом понад 3,5 тис. тонн ) із компонентом ракетного палива типу меланж.

Минулого року для уможливлення вивозу небезпечного вантажу працівники Котовської дистанції колії та двох колійних машинних станцій (Вапнярка, Усатове) відремонтували капітальним ремонтом 2 км 215 м колії від станції Любашівка до воріт військової частини з укладанням рейко-шпальної решітки на залізобетонних шпалах. На території військової частини було виконано суцільну заміну майже 400 шпал, на станційних коліях по маршруту вивозу небезпечного вантажу замінено 798 шпал, а на стрілочному переводі на території військової частини виконано суцільну заміну брусів і шпал. Окрім того колійники здійснили механізовану виправку стрілочного переводу і колії, підбили щебеневий шар під шпалами, відрихтували колію виправочно-підбивочно-рихтувальною машиною (ВПР).
Потреба у відновленні цієї під’їзної колії виникла через несанкціоноване втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту, які зухвало демонтували та викрали елементи верхньої будови колії. Рік тому залізничники підкреслили, що через скрутну фінансову ситуацію відновлюють верхню будову зазначеної під’їзної колії в останнє. Керівництво військової частини без зволікань відправило на утилізацію небезпечний вантаж, чим було усунуто ймовірність шкідливого впливу на оточуюче середовище.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool