Одеські залізничники шоковані зухвалістю зловмисників!

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

Одеські залізничники звернулися до правоохоронних органів, щоб припинити зухвале втручання зловмисників у діяльність залізниці та розкрадання її майна.

 Понад 650 кг металевих виробів (накладок та стикових болтів) викрадено 8 квітня поточного року на перегоні Яковлівка – Зелена дільниці Знам’янка – П’ятихатки. Вражає те, що розкрадачі нехтують безпекою та життям пасажирів, адже це дільниця інтенсивного руху пасажирських поїздів.
Монтери колії Олександрівської дистанції колії 8 квітня двічі о 10:10 та 11:28 виявляли відсутність у загальній кількості 20 шестиотворних міжрейкових накладок та 60 стикових болтів. Вчасне виявлення викрадених елементів верхньої будови колії дозволило оперативно закрити рух поїздів по даній дільниці і вчасно попередити ймовірні страшні наслідки. Через незаконне втручання у діяльність залізниці на півгодини було затримано два вантажні поїзди. Наразі ведеться слідство. Є підозрювані у скоєнні злочину.
Одеські залізничники звертаються до усіх громадян із закликом берегти майно залізниці, попереджувати випадки розкрадання та звертатися у правоохоронні органи за підозри сумнівної поведінки громадян неподалік залізничної колії, адже навіть незначний заробіток для когось може призвести до фатальних наслідків та вартувати сотень життів пасажирів!
18 березня 2013 року на станції Чорноморська зловмисники викрали
кабелі пристроїв, за допомогою яких здійснюється управління рухом поїздів. Про цей випадок незаконного втручання у діяльність залізниці у квітні розповсюджено інформацію сектором зв’язків з громадськістю Управління Міністерства внутрішніх справ України на Одеській залізниці у зв’язку із затриманням зловмисників.
Дільницею, де сталася крадіжка кабелів, курсують переважно вантажні поїзди. Через викрадення зловмисниками кабелів було затримано лише два пасажирські поїзди, максимальна затримка яких становила 20 хв. Завдяки злагодженій роботі працівників служби перевезень та служби сигналізації та зв’язку Одеської залізниці, які вчасно виявили та усунули пошкодження кабелів, вдалося запобігти страшних наслідків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool