Одеські залізничники подарували свято вихованцям шкіл-інтернатів

Грудень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Одеські залізничники взяли участь в організації та проведенні благодійної акції «Поділись частинкою свого серця!» з нагоди Дня святого Миколая. В рамках цієї акції організатори подарували вихованцям шкіл-інтернатів Подільська та Ананьєва дводенну поїздку до Одеси з великою розважальною програмою.

Понад 40 дітей-сиріт прибули до міста 16 грудня. В цей день на них очікувала низка заходів у санаторії-профілакторії «Біла акація». В якості подарунка для гостей п’ятикласники Одеської школи-інтернату №2 підготували театральну виставу «Клаптик і хмаринка». Казка про давнє королівство сподобалась юним глядачам, які з захопленням слідкували за сюжетом, а вже після разом з молодими артистами відвідали солодкий фуршет. Тут вихованці шкіл-інтернатів мали змогу ближче познайомитися та поспілкуватися. Далі на них очікував відбірковий тур конкурсу молодих талантів «Зірочка», в якому мали змогу взяти участь всі бажаючі.

Багато нового й цікавого приніс дітлахам і другий день. Вони відвідали показ нового мультфільму в кінотеатрі, а також завітали на екскурсію до Музею цікавої науки. В музеї незвичайні дослідження фізичних законів та природних явищ неабияк вразили відвідувачів. Вони зізнаються: в школах таких яскравих експериментів та корисних досліджень не показують!

По завершенню подорожі вихованці шкіл-інтернатів отримали святкові подарунки, що були зібрані організаторами та волонтерами спеціально з цієї нагоди: одяг, канцтовари, іграшки, солодощі. Однак найголовніше для дітей-сиріт є увага та підтримка, яка вкрай необхідна малечі, позбавленої опіки батьків.

Додамо, благодійна акція стала можливою завдяки Одеській дорожній профспілковій організації залізничників та транспортних будівельників, санаторію-профілакторію «Біла Акація», медіа-холдингу «Просто радіо» та при підтримці керівництва регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool