Одеські залізничники оперативно відреагували на наслідки негоди

Жовтень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Складні погодні умови, які спостерігалися протягом 12-13 жовтня 2016 року на півдні України, спричинили низку труднощів у роботі господарств регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця», з якими залізничники оперативно впоралися.

Так, внаслідок шквальних поривів вітру під час зливи у локомотивному депо станції Одеса-Сортувальна було зірвано дах будівлі гаражу із металевого профільного настилу площею 40 кв. м. Крім того, на території депо впало одне дерево, що призвело до обриву контактного проводу.

Загалом протягом доби через падіння дерев внаслідок негоди були пошкоджені контактні проводи на станціях Одеса-Застава-I, Усатове, перегоні Одеса-Пересип - Одеса-Сортувальна, знеструмлена тягова підстанція станції Куліндорове, яка живить електроенергією контактний провід до станції Одеса-Застава-II, а також вимкнено лінію живлення на ділянці Давлет-Агач – Ізмаїл.
Ввечері, близько к 21:30, через складні метеорологічні умови на станціях Іллічівськ-Поромна, Ксенієве, Кантемир, Котлабух, Роздільна –

Сортувальна та гірковому комплексі станції Одеса-Сортувальна було вимкнене зовнішнє освітлення. Вночі через стихію було вимкнено електричне живлення фідерів на перегоні Ксенієве – Одеса-Західна й станції Одеса-Застава-II.

Завдяки оперативному реагуванню працівників регіональної філії на наслідки негоди, вдалося попередити затримки поїздів. Постраждалих внаслідок стихії на підприємстві нема.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool