Одеська залізниця: внаслідок ДТП на залізничному переїзді загинув водій

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Нехтування правилами проїзду залізничного переїзду вартувало життя 36-річному водієві легкового автомобіля.

Подія сталася вночі 26 серпня 2013 року на залізничному переїзді колійного поста 48 км дільниці Вапнярка – Христинівка Шевченківської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці. Водій автомобіля «Сітроєн», ігноруючи заборонне показання світлової сигналізації та роботу звукової сигналізації, порушив Правила дорожнього руху та виїхав на переїзд, де був збитий вантажним поїздом з наступним падінням під міст. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці.
Залізничники закликають водіїв автотранспорту бути уважними та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям, адже помилки при керуванні на залізничному переїзді становлять серйозну загрозу, тому особиста відповідальність водія та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливими!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool