Одеська механізована дистанція навантажувально-розвантажувальних робіт збільшила доходи

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

За два місяці 2017 року Одеська механізована дистанція навантажувально-розвантажувальних робіт збільшила доходи на 456 тис. грн, що на 49,4% перевищує показник минулого року. Таким чином фінансовий результат від цього виду діяльності було покращено у 9 разів до плану - на 112 тис. грн.

Зокрема, на 15,7% збільшено обсяг вантажопереробки. Збільшення відбулося за рахунок зростання обсягів насипних вантажів на 7,3 тис. тонн або на 14,3%, зернових вантажів – на 4,7 тис. тонн (у 6,2 разу), збільшення перевантаження контейнерів на 1,9 тис. тонн (на 67,9%) та тарно-штучних вантажів на 0,8 тис. тонн (на 24,2%).

Завдяки транспортно-експедиційним операціям доходи склали майже 2,6 млн грн., що більше плану на 1,8 млн грн. (у 3,8 разу) та більше рівня минулого року на 2,1 млн грн (у 6,2 разу).
Крім того, дистанція успішно надає послуги вагового господарства – доходи від якого склали 3,4 млн. грн., що більше плану на 1,1млн. грн. (на 50,3%), та більше рівня минулого року на 1,8 млн. грн. (у 2,1 разу). За надання послуг автотранспорту та автокранів отримано доходів 62 тис. грн.

*Довідка
Одеська механізована дистанція навантажувально-розвантажувальних робіт працює з 2011 року для оперативнішого виконання навантажувально-розвантажувальних робіт, надання послуг з обслуговування ваговимірювальної техніки та транспортно-експедиторської діяльності. Для здійснення вантажних операцій до складу дистанції входять дільниці Одеса-Товарна, Шевченка, Херсон, Гайворон. Їх виробничі потужності розташовані по всіх дирекціях перевезень на залізничних вузлах поблизу районних та обласних центрів. У складі дистанції працює 79 одиниць вантажопідіймальної техніки, у тому числі 24 електрокозливих кранів, 28 навантажувачів різних конструкцій, 12 автокранів, 15 вантажних автомобілів. До послуг клієнтів пропонуються вантажні склади, криті платформи, контейнерні майданчики, навантажувально-розвантажувальні майданчики, підвищені колії і естакади. Дистанція переробляє всі види вантажів і надає послуги у комплексі, тобто здійснює навантаження, вивантаженні, розміщення і кріплення вантажів, їх зберігання, зважування, складську обробку, оформлення перевізних документів тощо.

За два місяці 2017 року Одеська механізована дистанція навантажувально-розвантажувальних робіт збільшила доходи на 456 тис. грн, що на 49,4% перевищує показник минулого року. Таким чином фінансовий результат від цього виду діяльності було покращено у 9 разів до плану - на 112 тис. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool