Обмінні гастролі кіровоградських лялькарів

Листопад 22, 2014 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Акторська трупа Кіровоградського академічного обласного театру ляльок з виставою «Бука» М.Супоніна гастролюватиме у Черкаській області.

Добросусідські стосунки з колегами-лялькарями створили гарні умови для організації та проведення обмінних гастролей. Три-чотири вистави на день наші актори дають у театрі, дошкільних закладах та школах міста, навчаючи дітвору правилам етикету, дружнім стосункам, вмінню співчувати і допомагати один одному у скрутну хвилину.
А вдячні глядачі щоразу нагороджують виконавців справжнім шквалом гучних оплесків.
Тим часом, акторський колектив черкащан розважає та навчає правилам безпеки малечу Кіровоградщини за допомогою цікавої казки «Пригоди в чарівному лісі» А.Пилипенко, яку дітвора теж сприймає із захватом.
Найближчими вихідними, 22-го та 23-го листопада, о 12-й годині, черкаські лялькарі запрошують мешканців Кіровограда до театру ляльок (на площі Б.Хмельницького) на зустріч із казкою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool