Обмін передовим досвідом роботи персоналу пенітенціарних установ Кіровоградщини

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

26 березня 2015 року на базі Кіровоградської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в області (№6) за ініціативи заступника начальника управління підполковника внутрішньої служби Наталії Рогожко організовано пізнавальний екскурс колонією задля обміну та перейняття передового досвіду роботи персоналу соціально-виховної та психологічної служби установ виконання покарань області.

Довівши до відома присутнім хронологію розвитку колонії в крок з сучасними тенденціями начальник установи підполковник внутрішньої служби Вадим Скубілін запрошує гостей до ознайомлення бурхливого життя зсередини, а саме : до відділів соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими, лазні, їдальні, а також до православної церкви святого Романа – справжній витвір мистецтва розташована у самому серці установи.

Завітали і до клубу установи, де новостворений вокально-інструментального ансамбль засуджених продемонстрував публіці різнобарв’я української музики, в результаті персонал був приємно вражений і вдячний за таку нагоду.

Показали і Кіровоградський навчальний центр № 6, який функціонує на базі колонії та готує кваліфікованих робітників для роботи не тільки на виробництві установи, а й сприятиме у працевлаштуванні після звільнення з місць позбавлення волі.

Присутні мали змогу оглянути верстатну майстерню зварника, столяра й верстатника широкого профілю, а також дуговий тренажер зварника ДТС-02, який призначений для початкового освоєння електрозварник прийомів дугового зварювання.

Цікавив персонал й навчальний процес засуджених, то ж відвідали й вечірню школу при установі, своєрідну майстерню формування, а в деяких випадках й реформування думки осіб, що відбувають покарання.

Заступник начальника управління Наталія Рогожко акцентувала увагу на дообладнанні кімнати психоемоційного розвантаження для засуджених та проведенні доцільних заходів з метою профілактики випадків суїциду.

По завершенню персонал пенітенціарних установ області обмінявся враженнями від побаченого, порівнявши специфіку несення служби чи то у виправних центрах, чи виправних колоніях. Загалом захід мав позитивні результати, адже побачене стало поштовхом для створення власних ідей щодо удосконалення своєї професійної майстерності при виконанні службових обов’язків.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool