Нова форма податкової Декларації про майновий стан і доходи

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1768 | Коментарі: 0

В  Україні триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами протягом минулого 2011 року, яка розпочалась з 1 січня 2012 року. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Звертаємо Вашу увагу, що Наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011 р. № 1395 "Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи" затверджено нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкцію щодо її заповнення.

На відміну від попередньої, така податкова декларація є уніфікованою та єдиною для всіх законодавчо встановлених випадків її подання. Наразі, вона містить основний перелік доходів, що підлягають включенню до загального річного оподатковуваного доходу. Додатками до декларації також передбачено розрахунки окремих видів доходів (витрат).
Декларація подається як громадянами, так і фізичними особами-підприємцями.
Крім того, починаючи з 2012 року декларацію про майновий стан і доходи за місцем податкової адреси мають подавати усі особи, уповноважені на виконання функцій держави (державні службовці, судді, тощо).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool