Наслідки погіршення погодних умов ліквідовували на Кіровоградщині (ФОТО)

Серпень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

Минулої доби внаслідок сильного дощу та вітру почастішали випадки падіння дерев та гілок, які перешкоджали нормальній життєдіяльності населення та руху транспорту.

Наслідки погіршення погодних умов ліквідовували на Кіровоградщині

Наслідки погіршення погодних умов ліквідовували на Кіровоградщині

Наслідки погіршення погодних умов ліквідовували на Кіровоградщині


Впродовж доби 27-28 серпня підрозділи ГУ ДСНС в області залучались для надання допомоги по спилюванню та прибиранню аварійних дерев і гілок за одинадцятьма адресами у Кропивницькому та Новоукраїнському районах та у м. м Олександрія.

Так, новомиргородським підрозділом таку допомогу надано на автошляху Новомиргород-Кам’янка на території Новомиргородської громади Новоукраїнського району, а кропивницькі бійці прибрали аварійну гілку дерева на вул. Вокзальна в обласному центрі.

Олександрійські рятувальники ліквідовували наслідки погіршення погодних умов за дев’ятьма адресами у м. Олександрія на вулицях Григорія Усика, Шевченка, Соборній, Софіївській, Святомиколаївській, Басарабській, Ломоносова і 6-го Грудня прибрали дерева з проїжджих частин доріг.

На вул. Пушкіна прибрали дерево, яке впало на територію приватного домоволодіння.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool