Наряд поліції охорони у Кіровограді спіймав нічного злодія

Липень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Прибувши за викликом в один із закладів обласного центру, поліцейські застали на місці злочину чоловіка. Зловмисник спробував утекти з краденим майном, але правоохоронці завадили його діям.

Після закриття у ресторані близько 2-ої години ночі спрацювала охоронна сигналізація. Повідомлення про порушення цілісності об’єкта отримав наряд групи затримання поліції охорони.

Прибувши за адресою, поліцейські почали обстеження приміщення і на першому поверсі виявили розбите скло у вікні з тильного боку. Всередині будівлі працівники поліції помітили невідомого, який на вимогу залишитися на місці, почав тікати розбивши фасадне скло на вхідних дверях. Працівники поліції охорони затримали злодія та вилучили у нього 6 метрів змотаної мідної трубки від кондиціонера.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та власника розважального закладу. Особу зловмисника встановили. Ним виявився 33- річний кіровоградець.

За цим фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та розміру нанесених збитків. Чоловіку інкримінують злочин, передбачений ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool