Нагороди до свята (ФОТО)

Червень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1251 | Коментарі: 0

Напередодні дня Конституції України, в Управлінні Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області відбувся урочистий захід з нагоди вручення грамот, подяк та чергових спеціальних звань співробітникам Управління та районних відділів

  За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, грамотою Кіровоградської ОДА нагородили підполковника служби цивільного захисту Авраменка Миколу Миколайовича - начальника Новоукраїнського райвідділу Управління та капітана служби цивільного захисту Дорошка Сергія Вікторовича - начальника Новгородківського районного відділу. Були сьогодні й присвоєння нових звань. Так, майору служби цивільного захисту Андрішевському Олександру Вікторовичу було присвоєне чергове спеціальне звання - підполковник служби цивільного захисту. В якості заохочення погони зі званням на щабель вищим, одержали два водія групи автотранспортного та господарського забезпечення при Управлінні. Андрейченко Олександр Сергійович отримав чергове спеціальне звання - старшина служби цивільного захисту, а Ключник Антон Сергійович відтепер старший сержант. А ще двом представникам Управління були виголошені подяки. Їх отримали Петренко Людмила Віталіївна - начальник групи діловодства, контролю та архівної роботи при Управлінні та Проценко Лілія Григорівна - головний фахівець сектору фінансово-економічного забезпечення.
З вітаннями для нагороджених співробітників та з нагоди наступаючого свята, виступив начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області, полковник служби цивільного захисту Ігор Вікторович Парфьонов. Він подякував всіх за сумлінну роботу та побажав присутнім і в подальшому сумлінно виконувати свої професіональні обов’язки, не зупинятися на досягнутому та впевнено йти до нових поставлених цілей.
На заході була присутня добра дружня атмосфера. З гарним настроєм та ентузіазмом, колектив розійшовся по свої робочим місцям для подальшого несення служби та поповнення здобутків Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області.

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Нагороди до свята (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool