Нагорода ветерану за багаторічну працю в органах внутрішніх справ(ФОТО)

Травень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Пенсіонер органів внутрішніх справ Кіровоградщини полковник міліції у відставці Іван Іванович Вергун отримав відомчу відзнаку МВС України – нагрудний знак «Закон і честь». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Керівництвом УМВС України в Кіровоградській області було порушено клопотання перед Міністром внутрішніх справ України Віталієм Захарченком щодо заохочення ветерана ОВС за багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорони законних прав і свобод громадян та з нагоди відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Іван Вергун народився в Одеській області. Свою спочатку військову службу розпочав у Збройних Силах у 1940 році курсантом військово-морського водолазного технікуму Чорноморського флоту, потім служив водолазом у аварійно-рятувальних і підводно-технічних загонах Тихоокеанського та Чорноморського флотів. Під час Великої Вітчизняної війни брав участь у бойових діях у складі діючої армії. За мужність та зразкове виконання військового обов’язку нагороджений орденом «Червона Зірка», медалями «За перемогу над Німеччиною», «За бойові заслуги».
Після звільнення зі Збройних Сил у 1947 році був прийнятий на службу в органи внутрішніх справ Кіровоградщини на посаду оперуповноваженого боротьби з розкраданням соціалістичної власності (БРСВ) управління міліції УМВС Кіровоградської області. Майже весь професійний шлях у міліції Іван Іванович пройшов у підрозділах БРСВ. Активно працював над удосконаленням форм і методів профілактики правопорушень, ефективного розкриття злочинів.
За час служби неодноразово заохочувався правами Міністра внутрішніх справ та начальника УМВС в області, нагороджений нагрудним знаком «Відмінник міліції», медалями «За бездоганну службу».
Вручити ще одну нагороду найстаршому пенсіонеру ОВС (Івану Вергуну 91 рік) завітали начальник сектору соціально-гуманітарної роботи УКЗ УМВС в області Володимир Купріяненко та голова Ради ветеранів УМВС в області Дмитро Міцук.
Іван Іванович був зворушений візитом гостей, а отримана відзнака стала для нього справжньою несподіванкою, хоча і дуже приємною. Представники Управління побажали ветерану міцного здоров’я, сили духу та бадьорого настрою. А він, у свою чергу, подякував правоохоронцям за увагу та підтримку.

Нагорода ветерану за багаторічну працю в органах внутрішніх справ(ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool