Надзвичайники у Кропивницькому відзначили ветеранів служби (ФОТО)

Вересень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 483 | Коментарі: 0

1 жовтня Україна відзначатиме День ветерана, що є символом вдячності і поваги до тих, хто відстояв незалежність та свободу України. Проте цього дня вітають не лише ветеранів військової служби.

Надзвичайники у Кропивницькому відзначили ветеранів служби

Надзвичайники у Кропивницькому відзначили ветеранів служби

Надзвичайники у Кропивницькому відзначили ветеранів служби


Також вшановуватимуть людей, що своєю багаторічною відданою працею заслужили повагу від колег у багатьох сферах людської діяльності.
Ветерани Служби порятунку завжди були і залишаються частиною великої та дружної родини рятувальників. Їх професійний та життєвий досвід завжди потрібні тут. І наші ветерани охоче діляться своїми напрацюваннями, передаючи безцінний досвід молодим колегам. Цей нерозривний зв’язок поколінь і є запорукою нашого успіху.

29 вересня, напередодні свята, перший заступник начальника Головного управління ДСНС в області Олексій Родіонов вручив нагороди ветеранам служби. Зі словами безмежної вдячності за плідну багаторічну працю та вагомий особистий внесок у розбудову пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини він побажав шанованим ветеранам наснаги, оптимізму та віри у власні сили, аби їх професіоналізм та відданість обраній справі ще багато років служили на благо України.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool